Från jord till bord – söndagsbrunch med fokus på Gotland på Leva Kungslador.

Vi dukar upp en härlig ”från jord till bord” söndagsbrunch med fokus på Gotland  

Rostad gotländsk potatis & palsternacka, chorizo, bacon, omelett på gotländska ägg, äppel-Kick från Halfvede musteri, ekologiska morötter från Widegrens med ingefära & citron, gotländsk ogrässoppa med ramslök, tzatziki med gotländsk gurka, hummus, rödbetor med fetaost, ekologisk gotländsk dinkel från Labans kvarn med rödlök & soltorkad tomat, rostade frön, KRAV pannkakor, Levas härliga sylt på hallon & blåbär, Levabageriets blåbärsbrownie med ekologiskt mjöl från Labans Kvarn samt frukt, juice, scones & surdegsbröd bakat på ekologiskt mjöl även detta från Labans Kvarn på Gotland. Brieost och härliga marmelader från gotländska Gudinge, Widegrens & Leva Kungslador.

Levas ramslöksolja och salt med ramslök från Gotland, färskost & ekologiskt smör. KRAV Kaffe/te 

OBS! Finns Vegan, vegetarian, gluten och laktosfria alternativ:-)

225 kr / person & barn 10 kr / ålder upp till 14 år

Boka på 0709-371464 eller bokningar@levakungslador.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *